>
ΖΒΕΖΝΤΟΜΑΝΙΑ «: ΣΕΡΓΚΈΙ ΡΑΧΙΜΟΦ : «H ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΈΔΙΝΕ ΑΛΚΟΟΛ NA ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΈΒΑΖΕ TA AΠΟ ΤΣΙΓΆΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ»

ΖΒΕΖΝΤΟΜΑΝΙΑ «: ΣΕΡΓΚΈΙ ΡΑΧΙΜΟΦ : «H ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΈΔΙΝΕ ΑΛΚΟΟΛ NA ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΈΒΑΖΕ TA AΠΟ ΤΣΙΓΆΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ»

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΩ AΠΟ AΝΤΡΕΗ KAΡΠΟΦ ΣΤΙΣ 13 Απριλίου 2021

Ο μπλόγκερ Σεργκέι ραχιμοφ συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους του προγράμματος ζβεζντομανια και αποφάσισε, να πει για της δυσάρεστες στιγμές του .

Η ζωή του εφήβου δεν ήταν εύκολη. Στην πρώιμη παιδική ηλικία, έχασε τη μητέρα του, επειδή τον έστειλε σε ορφανοτροφείο, αλλά πριν από αυτό είχε υποφέρει από τον εκφοβισμό της.

«Στην ηλικία των τεσσάρων ετών, η μητέρα μου μου έδωσε αλκοόλ για να πίνω, έβαζε τα αποτσίγαρα στα μάτια μου και δεν με τάιζε. Πήγαινα και ζήτησα φαγητό από τους γείτονες. Και όταν ήμουν πέντε ετών, η μητέρα μου με έστειλε σε ορφανοτροφείο », θυμάται ο Σεργκέι Ραχίμοφ με δάκρυα.

Από την ηλικία των πέντε ετών, η ζωή ενός εφήβου έγινε ακόμη χειρότερη. Εκφοβίστηκε και ξυλοκοπήθηκε από τους συνομηλίκους του. Όταν πίστευε τους συμμαθητές του ότι δεν θα του έκαναν τίποτα, τον χτύπησαν στο πρόσωπο. Μετά από αυτό το περιστατικό, ο έφηβος είχαι σημάδια στο πρόσωπό του για αρκετές ημέρες, επειδή είχαν δαχτυλίδια στα δάχτυλά τους.

Η παρενόχληση κυνηγούσε τον Σεργκέι μέχρι να γίνει δημοφιλής. Τώρα ο έφηβος έχει σχεδόν ενάμισι εκατομμύρια συνδρομητές στο κοινωνικό δίκτυο του TikTok. Το αγόρι υιοθετήθηκε από κηδεμόνες, ζει στην περιοχή της Μόσχας, αλλά θυμάται ακόμα την παιδική του ηλικία με τρόμο.

Ρωτήσαμε τον Σεργκέι πού είναι ο πατέρας του και αν έρχονται σε επαφή τώρα και λάβαμε την απάντηση: «Δεν ξέρω πού είναι, αλλά λένε ότι είναι στη φυλακή για κλοπή. »

Αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν απελπισμένες καταστάσεις στη ζωή. Και ένα εντυπωσιακό παράδειγμα αυτού είναι ο επισκέπτης μας Σεργκέι Ραχίμοφ. Παρά όλες τις δυσκολίες, με αυτοπεποίθηση προχωράει και αναπτύσσεται στον τομέα του μπλοκινκ. Το πρόγραμμα ζβεζντομανια θα συνεχίσει να παρακολουθεί την ανάπτυξη εκδηλώσεων.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×