>
ΜΟΝΟ ΒΙΒΛΙΑ Ή Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ TΙΣ ΨΥΧΗΣ;

ΜΟΝΟ ΒΙΒΛΙΑ Ή Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ TΙΣ ΨΥΧΗΣ;

Мы и мир

ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΞΕΝΕΝΙΒΑ ΠΡΟΚΟΠΣΟΥΚ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Η άνοιξη είναι μια δύσκολη στιγμή για μαθητές. Μετά τη σωματική εργασία, ακολουθεί αμέσως η ηθική εργασία. Πώς να αποτρέψετε την εξάντληση ενώ συνεχίζετε να αναπτύσσεστε; Τα μη τυποποιημένα βιβλία θα βοηθήσουν με αυτό.

Η γνωστή «Η λεπτή τέχνη της αδιαφορίας»

Ένα μικρό βιβλίο που διαβάζεται σε μια ανάσα. Είναι γραμμένο σε πολύ μη λογοτεχνικό στιλ. Ήρωες που δεν είναι ήρωες , λόγια-παράσιτα — είναι όλα σε αυτό το βιβλίο , αλλά αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. To συμβουλεύω να διαβάζουν αυτοί που έχουν κουραστεί από την πραγματικότητα ή απλά θέλουν να αλλάξουν κάτι από μόνoi τους.

«Πλανήτης του Νευρικού»

Όχι ένα φιλοσοφικό βιβλίο, αλλά μια ιστορία ενός συνηθισμένου ατόμου που αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη σύνταξη ενός οδηγού «πώς να ζει σε έναν κόσμο ευημερούσας πανικού». Όταν το διαβάσετε, έχετε την αίσθηση ότι όλα αυτά σας το λένε ο φίλος σας, ο οποίος δεν επικοινωνεί με κανέναν, αλλά ο οποίος γνωρίζει όλα τα γεγονότα. To συμβουλεύω να το διαβάζουν oλοι οι οποίοι έχουν μπερδευτεί στον εικονικό κόσμο ή εκείνοι που δυσκολεύονται ήδη να επικοινωνήσουν με άλλους.

«Λουτρά αέρα»

Πολλές μικρές ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων, με σχόλια από τον συγγραφέα. Θυμίζει το αγαπημένο «ζωμός κότας » σε ολα, αλλά με ψυχολογικούς τόνους. To συμβουλεύω να το διαβάζουν … Όλοι. Νομίζω ότι κάθε «ξεχωριστή» ιστορία θα βοηθήσει κάποιο άτομο να κατανοήσει τα συναισθήματά του.

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×