>
ΔΩΣΤΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!

ΔΩΣΤΕ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ!

Мы и мир

ΤΗΣ ΠΟΛΙΝΑ ΛΕΣΚΙΚΟΒΑ | 11 Μαρτίου 2019

Ήδη πέρασε ένα δεκαπενθήμερο, καθώς η φύση μπαίνει στην άνοιξη. Τελικά, ο ήλιος εμφανίζεται στο τέλος της σχολικής ημέρας, το χιόνι λιώνει σιγά σιγά, και σε ορισμένα σημεία μπορείτε ήδη να βρείτε νησίδες ασφάλτου. Τα πάντα αρχίζουν να γεμίζουν με τη φρεσκάδα του Μαρτίου.

Για τους μαθητές, η επίθεση της άνοιξης είναι πάντα σημαντική: η αρχή του τελευταίου τριμήνου, οι τελικές «προσπάθειες» πριν από τις εξετάσεις και το τέλος του επόμενου ακαδημαϊκού έτους. Όπως φαίνεται από μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην ομάδα της εφημερίδας «School Time» VKontakte, η αρχή του Μαρτίου επηρεάζει τα παιδιά με διαφορετικούς τρόπους. Οι απόψεις διίστανται. Κάποιος αισθάνεται τη δύναμη να συνεχίσει την εργασία, έχει την ευκολία να μαθαίνει πράγματα, έχει την επιθυμία να εργαστεί. Για άλλους, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει αλλαγές. Είτε τα πολλά χιόνια του χειμώνα τους κούρασαν, και μόνο το καλοκαίρι μπορεί να σώσει την κατάσταση, είτε λίγοι μαθητές κατάφεραν να βγουν από την εποχιακή «αδρανοποίηση».

Σε κάθε περίπτωση, η άνοιξη είναι μια υπέροχη εποχή του χρόνου. Απολαύστε την. Λοιπόν, αν δεν είστε ακόμα φίλοι μαζί της, μπορείτε να ηρεμήσετε — μετά από 3 μήνες, θα έρθει το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι!

Комментарии (0)
×

Авторизация

E-mail
Пароль
×

Регистрация

ИМЯ,
ФАМИЛИЯ
Дата 
рождения
Регион
E-mail
Пароль
Повторите пароль
×
×
×